Το προγαμιαίο σεξ είναι παγκοσμίως γνωστό ως δύο άτομα που κάνουν σεξ πριν τον γάμο. Στο παρελθόν, το προγαμιαίο σεξ θεωρείται απαγορευμένο escortnews και κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε βαριά τιμωρία. Τώρα καθώς η κοινωνία εξελίσσεται, αναπτύσσονται αξίες και νοοτροπίες και η εκφυλισμένη κοινωνία μας αγκαλιάζει σιγά-σιγά το προγαμιαίο σεξ ως κάτι κοινό στις σχέσεις. Αυτό είχε οδηγήσει σε αμφίθυμες αντιδράσεις από την κοινωνία καθώς και από τις θρησκείες. Το σημαντικό ερώτημα είναι αν η κοινωνία μας αγκάλιασε το προγαμιαίο σεξ; Γνωρίζει η νεολαία της κοινωνίας μας τις επιπτώσεις του προγαμιαίου σεξ;

Το να περιμένετε μέχρι να παντρευτείτε για να εμπλακείτε σε σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι απλώς ένα απαρχαιωμένο ιδανικό. Μπορεί να είναι επωφελές τόσο για τους συντρόφους όσο και για την ίδια τη σχέση. Ομοίως, η σεξουαλική δραστηριότητα πριν παντρευτεί μπορεί επίσης να επηρεάσει μια σχέση με μυριάδες τρόπους. Το προγαμιαίο σεξ μπορεί να επηρεάσει τη σχέση ενός ζευγαριού μεταξύ τους, να αλλάξει τη δυναμική της σχέσης και ακόμη και να έχει σωματικά αποτελέσματα, ένα παιδί θα μπορούσε να μπει στην εξίσωση και φυσικά το πιο σημαντικό, τη σωτηρία των εμπλεκόμενων ψυχών.

«Η τροφή είναι για το στομάχι και το στομάχι για τροφή, και ο Θεός θα τα βάλει τέλος μαζί τους. Αλλά το σώμα δεν είναι για τις επιθυμίες της σάρκας, αλλά για τον Κύριο. και ο Κύριος για το σώμα: Και ο Θεός που έκανε τον Κύριο Ιησού να επιστρέψει από τους νεκρούς θα κάνει το ίδιο για εμάς με τη δύναμή του. Δεν βλέπετε ότι τα σώματά σας είναι μέρος του σώματος του Χριστού; Πώς λοιπόν μπορώ να πάρω αυτό που είναι μέρος του σώματος του Χριστού και να το κάνω μέρος του σώματος μιας χαλαρής γυναίκας; Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι. Ή δεν βλέπετε ότι αυτός που είναι ενωμένος με μια χαλαρή γυναίκα είναι ένα σώμα μαζί της; Γιατί ο Θεός είπε, οι δύο τους θα γίνουν μια σάρκα. Αλλά αυτός που είναι ενωμένος με τον Κύριο είναι ένα πνεύμα. Μείνετε μακριά από τις επιθυμίες της σάρκας. Κάθε αμαρτία που κάνει ένας άνθρωπος είναι έξω από το σώμα. αλλά αυτός που ακολουθεί τις επιθυμίες της σάρκας κάνει κακό στο σώμα του. Ή δεν έχετε επίγνωση ότι το σώμα σας είναι ένα σπίτι για το Άγιο Πνεύμα που είναι μέσα σας και το οποίο σας έχει δοθεί από τον Θεό; Και δεν είστε κύριοι του εαυτού σας. γιατί έχει γίνει πληρωμή για σένα: ας τιμηθεί ο Θεός στο σώμα σου».