Cauti o firma serioasa de transport persoane Romania Germania de la adresa la adresa? Alege acum Eugen Transport pentru servicii profesionale de transport persoane in Germania.

Firma noastra are experienta de peste 15 ani in domeniul transportului de persoane si realizeaza zilinc curse din si spre Germania la cele mai inalte standarde si conditii de top. Avem microbuze bine echipate pentru orice sezon, cu anvelope de calitate si conduse de catre soferi cu experienta ridicata in domeniul transportului.

Pentru ca punem mare accent pe calitatea serviciilor noastre suntem aici sa iti oferim calatorii rapide si sigure datorita microbuzelor confortabile si sigure — atent inspectate de catre echipa noastra inainte de orice cursa.

Pretul biletelor incepe de la 100 euro si depinde foarte mult de orasul din care plecati si unde vreti sa ajungeti. Rezervarile se fac pe site sau prin whatsapp si plata se face la sofer cand va imbarcati.

În München fiecare îşi găseşte câte ceva de făcut sau văzut: shopping, cultură, istorie, distracţie sau o partidă de bețivăneală la Oktoberfest. Indiferent că–ţi place sau nu berea, merită să dai o tură prin capitală bavareză înţesată de clădiri istorice, muzee pline de comori şi o scenă culturală activă. Alternează maratonul din berăriile în aer liber cu vizitarea celor mai interesante obiective turistice: Piaţă Sfânta Maria, Biserica Sf. Petru, Biserica Maicii Domnului denumită şi Catedrala din München, Cartierul de muzee, Hofbräuhaus, Muzeu BMW, Galeria de Artă Vechea Pinacoteca, Palatul Regal sau Grădina Englezească.

Germania ar putea să nu fie prima țară în care vă gândiți când menționați vinul, dar Valea Moselului este renumită și are câteva vinuri excelente de oferit. Pe lângă vii, este și foarte pitoresc, luxuriant și fermecător.

Nu ratați să vizitați Moselle Bend și Castelul Cochem!