Din energiske, tiltrukket og fast besluttet på at observere den unikke bryllupsbilleder, der vil hjælpe dig og din ledsager med at Fotograf huske og huske den dag, hvor du sagde: “Det gør jeg.” I tilfælde af at dette lyder som en matchmaking-tanke, har du ret. Af det relative væld af købmænd, som du vil beslutte at hjælpe dig med at gøre din store dag utrolig, vil din fotograf gennemgå hele dagen med dig. Overvej det, din dejstanser bringer kagen og går, din blomsterhandler vil aflevere alt og forlade det, din bryllupsarrangør vil undersøge dig nu og igen, mens din fotografiske kunstner konstant vil være der og optage hvert sekund. Når du forstår dette og søger efter “bryllupsfotografering” eller “bryllupsfotografisk kunstner” i Google, og du ender med at se på en sammenfatning mellem 2 – 12 millioner resultater. Du har ikke muligheden eller bryllupsfotograf længslen efter at prøve at begynde at snappe og se dem igennem, så følgende er ti forespørgsler, der kan hjælpe dig med at finde din ideelle bryllupsfotograf.

  1. Du kan ikke forstå, hvad du har brug for, før du forstår, hvad du har brug for.

Da der er unikhed i jeres tilbedelse og energi med hinanden, burde jeres bryllupsrepræsentationer afspejle denne unikhed. Derfor ønsker du virkelig at forstå og have mulighed for at forklare den fotograferingsstil, der passer bedst til dig. For at gøre det vil du virkelig stille dig selv to forespørgsler:

en. Hvilken slags film kan du og din livspartner godt lide at se, og hvilke typer film kan du på ethvert tidspunkt se dig selv i? Den eller de film, du vælger, vil give dig en tanke om den overordnede fornemmelse af de billeder, du uden tvivl skal have. Hvis du kan lide familiebaserede film, vil du uden tvivl få brug for billeder, der har en accentuering af dine kære. Så igen, hvis du ikke sætter pris på hjertelige, aktivitets- eller ekstreme følelsesfilm, kan du blive mere inspireret af fotografiske kunstnere, der kan levere sensationelle fotografier, der lægger vægt på dig.

b. Hvilke magasiner kunne du tænke dig at se dig selv i? Hvert blad har et kundebasesegment. Det er heller ikke utilsigtet. Kan du lide billederne fra Vogue, GQ, Current Lady eller W? Kig gennem magasiner og find billeder, som du måske vil se dig selv i, og klip disse billeder ud til fremtidig reference.

  1. Leder efter fotografisk kunstner på nettet

Da der er så utallige websteder, der blot bruger de bedste kodeord til at finde det, du søger efter, kan være et overvældende ærinde, så her er et par planer for at gøre det noget enklere. Brug ord, der er beregnet til dig om den slags bryllupsfotografering, du leder efter. Ydermere bliver du nødt til at kigge igennem under udtrykkene for, hvor du bliver spændt, samt hvor du måske ønsker at spore din fotograf. Her er et par tanker:

[by] bryllupsfotografering
[by] bryllupsfotograf(er)
bryllupsfotograf(er) i [by] [stat]
bryllupsfotografering i [by] [stat]
Disse vil give dig forskellige resultater at gennemse. Hver af disse jagter vil give dig en oversigt over forskellige fotografiske kunstnere. Du kan også se bryllupsreklamere destinationer som http://www.atlantanbrides.com og [http://www.modernluxury.com/ladies/atlanta]

Disse destinationer vil give dig en meget betydelig mængde resultater at kigge igennem. Når du ser en oversigt, så begynd at besøge hvor mange steder du kan endnu. Bare kig PÅ fotografierne. Du vil opspore en fotograf med fotografier, som du kan se dig selv i, og som du ville være glad og ivrig efter at vise dine kære.

  1. Fotokunstnernes websted

Webstedet er bryllupsfotografernes individuelle visning af deres bedste arbejde. Grunden til at besøge webstedet er ikke kun at vurdere, hvis du kan lide fotografens stil, men også for at blive mere fortrolig med fotografen. Når du klikker på webstedet, så får du på det tidspunkt en vis margin til at besøge “om os” eller “bio”-delen af webstedet. Kom til at indse billedtageren en smule. Når du gør dette, forhør dig om, hvorvidt det var nogen, du ville blive venner med. Det kan være nødvendigt at lave en oversigt over billederne for at se dem. I hvert fald, uanset hvor heldige eller uheldige fotografierne er, såfremt du ikke føler, at du ville lære fotografen at kende, så burde den fotograf efter al sandsynlighed ikke tænkes på. Mens du undersøger udstillingerne, skal du begynde at skrive et par noter om, hvad du kan lide ved fotografierne, hvis du har en chance for, at du kan se dig selv på disse fotografier, og hvis du antager, at du vil hentyde andre til fotografen. Prøv ikke at være blufærdig over dine bemærkninger; fortæl sandheden, som om du kiggede på dine egne billeder. I tilfælde af at du ikke bliver blændet af billederne, så på det tidspunkt straks