Voor de automobiel- en industriële sector is het precieze elektrische systeem de sleutel tot het verbeteren van hun producten. De precieze weerstanden die de paden van de ongunstige omstandigheden kunnen doorstaan, worden tegenwoordig steeds esp8266 populairder. De precieze transistor is erg belangrijk voor de veiligheid en het brandstofverbruik van de auto’s. De elektrische regelsystemen van auto’s worden tot een klein formaat gecomprimeerd en worden onder de motorkap en op andere plaatsen van de auto geplaatst, daarom moeten de gerelateerde componenten zoals de transistor bestand zijn tegen de hoge temperatuur en vochtige omgeving. De stabiele weerstandswaarde en hoge impulsbelastingscapaciteit zijn erg belangrijk voor de werking van de machine in het industriële besturingssysteem. Bovendien bevinden de apparaten voor de telecominfrastructuur zich altijd op afgelegen plaatsen waar de omgeving ongunstig is. De betrouwbaarheid van de componenten wordt essentieel om de onderhoudskosten te verlagen.

Het grootste deel van de precieze transistor is bestand tegen een temperatuur van maximaal 155 graden Celsius, terwijl de gereguleerde temperatuur voor het nominale vermogen altijd op 70 graden Celsius ligt. Met de verbetering van de verwerkingstechnologie kan de nieuwe generatie transistor hogere temperaturen aan. Bovendien zijn de fabrikanten in staat om de nauwkeurige en betrouwbare transistor te produceren door de strikte controle in de productieprocedure. Naast de strikte bewaking van het productieproces, ontwikkelt de optimalisatie van de constructie ook de beschermingstechnologie tegen de ongunstige omgeving. De nieuwe transistor zal zelfs onder de ongunstige omstandigheden een hoge stabiliteit hebben.

De ontwikkelaars eisen de precieze transistors om in de slechte omgeving te werken, daarom moet het product een onderdrukkende regelgeving doorstaan, zoals de AEC-Q200, CECC, EN en IEC. De IECQ-CECC verzekert de hoge kwaliteit van de transistor door de geavanceerde tests en stelt eisen door de lange en korte termijn tests van de transistor. De certificering van AEC-Q200 is erg belangrijk voor de autotransistor en andere passieve componenten, inclusief de elektrische en klimaattesten. Verschillende testmethoden zorgen voor de kwaliteit van de transistor vanuit vele aspecten. Naast het juiste ontwerp van het onderdeel is ook de optimalisatie van de techniek en het apparaat essentieel voor de kwaliteit. De gerelateerde geïntegreerde schakeling is 2SK1990.