Med en normal forretning, hjælper du den vanskelige kunde, og når de forlader din butik, glemmer du alt om dem. Men det er ikke så nemt med et kommercielt rengøringsfirma. Så skal du overveje et par ting og reagere på en bestemt dvi-ren.dk måde. Den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på, at din virksomheds omdømme er ved at forblive ren. Her er nogle tips til, hvordan man håndterer vanskelige kunder som kommerciel rengøringsudbyder.

Forbliv rolig

Det første du skal gøre er at forblive så rolig som muligt. Det kan være hårdt, men det er uprofessionelt at kæmpe, hvis man synes, at klienten er urimelig og bare prøver at være ventilationsrens svær.

Vi lærte, at klienten og kunden altid har ret, men det kan være svært at ignorere det, når klienten bare er uhøflig. Men at være uhøflig tilbage er dårligt for forretningen og noget, du ikke bør overveje at gøre. Det er bedst at bevare roen og lytte til klienten og det problem, han har.

Ignorer ikke problemet

Selvom du synes, at klienten bare er svær og urimelig, er dette ikke noget, du bare kan ignorere. Hvis kunden har fået gjort rent på kontoret, klinikken eller skolen og indgivet en klage over en af dine rengøringsassistenter eller den måde, rengøringen udføres på, skal du gøre noget ved det.

Du bør sikre dig, at du taler med alle involverede parter og sikre dig, at du kommer bag om sandheden. Og i sidste ende er det alt, der virkelig betyder noget. Sandheden.

Undersøg problemet, før du giver dine medarbejdere fejlen

Selvom du har bevaret roen, og du tager problemet alvorligt, er der stadig én ting, du skal gøre. Du skal stadig undersøge problemet og klientens klage. Antag ikke bare, at klienten har ret og giver dine medarbejdere fejlen.

Du skal sikre dig, at du undersøger problemet og klagen grundigt og får også medarbejdernes side, før du gør noget, der ikke er det rigtige at gøre.