Welkom bij Tandartsen Mariastraat, uw betrouwbare partner voor uitstekende tandheelkundige zorg in Rotterdam. Onze praktijk beschikt over een uitgebreid scala tandheelkundige behandelingen om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen. Wij leggen speciale focus op het bieden van comfortabele en stressvrije zorg aan al onze tandartsen rotterdam patiënten. 

Behandelingen bij Tandartsen Mariastraat

Bij Tandartsen Mariastraat streven we ernaar om uw glimlach te optimaliseren en uw mondgezondheid te verbeteren. Ons ervaren team van tandheelkundige professionals staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige en persoonlijke zorg op maat. Enkele van de behandelingen die we aanbieden tandartsen met lachgas zijn:

 1. Eerste bezoek: Een warm welkom voor nieuwe patiënten, hierbij bespreken wij met u uw tandheelkundige geschiedenis en kunnen wij eventuele vragen van u beantwoorden.
 2. Controle van uw gebit: Reguliere controles om de gezondheid van uw gebit te controleren en problemen in een vroeg stadium op te sporen. Hierdoor kunnen wij verergering van eventuele tandheelkundige problemen eerder voorkomen.
 3. Mondhygiëne: Professionele reiniging en advies om tandvleesproblemen te voorkomen en uw mond gezond te houden. 
 4. Parodontitis behandeling: Gespecialiseerde zorg voor het behandelen van tandvleesaandoeningen en het behalen van een gezond gebit.
 5. Kindertandheelkunde: Persoonlijke en zorgzame behandelingen speciaal ontworpen voor kinderen om een goede mondgezondheid te bevorderen. Zo kan ieder kind rustig wennen aan de tandarts, omgeving en de instrumenten en wordt de kans op angst voor de tandarts verminderd.
 6. Orthodontie: Correctie van tand- en kaakafwijkingen om een mooi en functioneel gebit te bereiken. Onze tandartspraktijk beschikt over diverse beugels, hierdoor krijgt u een beugel die het beste past bij uw specifieke situatie.
 7. Vullingen, tanderosie, en tandenknarsen: Herstel van beschadigde tanden en preventie van verdere slijtage is erg belangrijk. Bij Tandartsen Mariastraat 
 8. Kroon- en brugwerk: Kronen en bruggen dienen voor het herstellen van eventueel beschadigde of ontbrekende tanden.
 9. Wortelkanaalbehandeling: Deze behandeling wordt toegepast bij de geïnfecteerde tanden (wortelkanalen) om pijn te verlichten en de tand te behouden.
 10. Implantaten en protheses: Vervanging van ontbrekende tanden met behoud van een natuurlijke en functionele glimlach.
 11. Esthetische tandheelkunde, waaronder tanden bleken: Verbetering van de esthetiek van uw glimlach met behulp van cosmetische tandheelkundige procedures.
 12. Narcose en lachgassedatie: Comfortabele en angstvrije tandheelkundige ervaringen voor patiënten die nerveus zijn voor behandelingen.

Waarom Kiezen Voor Tandartsen Mariastraat?

Bij Tandartsen Mariastraat streven wij naar uitmuntende zorg en het bieden van comfortabele behandelingen. Met extra aandacht voor patiënten met angst voor de tandarts. Door ons ervaren team en deskundigheid op het gebied van sedatie, waaronder lachgas, kunnen we ervoor zorgen dat uw tandheelkundige ervaring zo aangenaam mogelijk verloopt. Wij streven ernaar om uw tandartsangst geheel te verhelpen. Mocht de angst alsnog te erg zijn dan kunnen patiënten bij ons ook een behandeling ondergaan met behulp van lachgas of narcose. Zo kan uw gebit weer de mondzorg krijgen die het nodig heeft.

Kies voor Tandartsen Mariastraat als uw tandartspraktijk in Rotterdam en geniet van hoogwaardige zorg en een stressvrije ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om uw eerste afspraak te maken.