Het foutief maken van websites leidt tot problemen die de gebruikerservaring bederven. Als u klachten over uw website heeft ontvangen, kunt u overwegen om deze artikelen te raadplegen om erachter te komen welke problemen u mogelijk over het hoofd hebt Website laten maken gezien. Als u naar een webmasterforum kijkt, zult u merken dat discussies een van de volgende fouten kunnen bevatten.

De website is bedrijfsgericht. Als uw pagina is gestructureerd op basis van uw voorkeur, maakt u een grote fout. Bedenk hoe uw bezoekers naar uw site zullen kijken. Als ze uw boodschap niet begrijpen, mislukt uw website, hoe goed deze er ook Website maken kosten uitziet.

Het laden van uw webpagina duurt een eeuwigheid. Er zijn een paar redenen waarom het lang duurt voordat het verschijnt. Uw webhost heeft waarschijnlijk lage gegevensoverdrachtsnelheden, of uw webpagina’s bevatten waarschijnlijk grote bestanden met afbeeldingen of video’s. Het veranderen van uw webhostingbedrijf of het optimaliseren van uw pagina’s zouden uw opties moeten zijn. Veel mensen hebben een internetsnelheid van 5 kB/s. Houd hier rekening mee bij het maken van uw pagina. Mensen wachten geen minuut tot uw site is geladen.

Er is te veel flits. Flash-presentaties op uw pagina’s zullen de surfervaring bederven. Te veel flash is niet alleen hinderlijk, maar zal ook veel gewicht op uw pagina’s leggen, waardoor lange laadtijden ontstaan. Zoekmachines indexeren flash ook niet.

Er lijkt iets mis te zijn met hoe de website eruit ziet. Een slecht ontwerp zorgt ervoor dat uw pagina er onaantrekkelijk uitziet. Het is waarschijnlijk de schuld van uw ontwerper, ook al kent hij of zij de programmeertaal. Programmeertutorials leren webontwerpers niet de esthetiek van websiteontwerp.

Er zijn te veel klikken nodig om naar verschillende pagina’s van uw site te gaan. Een website is natuurlijk een groep pagina’s die aan elkaar zijn gekoppeld. Het moet gebruiksvriendelijk zijn, zodat u met een paar klikken van de startpagina naar specifiekere pagina’s kunt gaan. Gebruikers mogen zich niet verloren voelen terwijl ze uw webpagina bezoeken. Houd er rekening mee dat veel internetgebruikers basisvaardigheden hebben op het gebied van browsen, dus uw lay-out moet eenvoudig zijn.

Uw pagina is moeilijk te lezen. Misschien had je liever karmozijnrode tekst op een gele achtergrond. Dat is een lust voor het oog! Houd bij het maken van uw webpagina geen rekening met uw kleurvoorkeuren, maar met de mogelijke surfervaring van de gebruikers. Het is gemakkelijk om een pagina met een harde kleurencombinatie niet leuk te vinden.

Website is niet bijgewerkt. Serieus, je vindt geen goede websites die er al meerdere jaren hetzelfde uitzien. Zelfs als u een hooggeplaatste site heeft, zullen bezoekers ergens anders zoeken als deze geen actuele informatie biedt.

Onvoldoende linkbuilding-tactieken. Om ervoor te zorgen dat uw webpagina online populair wordt, moet u backlinks of links van andere sites genereren die naar u linken. Dit is niet langer de taak van een webmaster, maar het is belangrijk om hier op te wijzen. Er zijn veel manieren om continu backlinks te genereren. Artikelmarketing, socialemediamarketing, bloggen en sociale bookmarking zijn enkele van de tactieken.